بیوتکنولوژی کشاورزی

بیوتکنولوژی کشاورزی

موفقیت = 99 درصد پشتکار و 1 درصد استعداد
بیوتکنولوژی کشاورزی

بیوتکنولوژی کشاورزی

موفقیت = 99 درصد پشتکار و 1 درصد استعداد

تولید پروتئین LEA در جو ، لوبیا و گندم نان

پروتئین LEA ، پروتئینی است که در مواقع تنش خشکی تولید می شود و مانعی برای تنش خشکی می باشد. پروتئین LEA در اواخر دوره جنینی تولید می شود و اولین بار در گندم و پنبه شناسایی شده است.


ژن تولید کننده این پروتئین در گندم TaWdhn13 می باشد.

دانلود جو :

http://s5.picofile.com/file/8121068868/%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88_LEA_%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86.pdf.html

دانلود لوبیا :

http://s5.picofile.com/file/8121068834/%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7_LEA_%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86.pdf.html

دانلود گندم نان :

http://s5.picofile.com/file/8121068250/%D8%AF%D8%B1_%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%85_%D9%86%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%85_LEA_%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86.pdf.html




نظرات 1 + ارسال نظر
فار آپ چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393 ساعت 23:25 http://farup.ir

سلام

تصاویر و فایل ها خود را دائمی و رایگان در فار آپ آپلود کنید و دیگر

نگران نباشید.

در ضمن ابزار آپلود هم هست که می توانید در وبلاگ تون قرار بدید تا بقیه

کاربران تون هم بتونند استفاده کنند

منتظر شما هستیم و امیدواریم لذت ببرید

http://farup.ir

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.